Over ons

beenenondermode013.nl  = Been- en Ondermode 013 

Wij stellen ons graag aan u voor. Wie wij zijn, wat wij doen en wat wij belangrijk vinden, zodat u vertrouwen hebt in onze advisering, onze producten en onze dienstverlening!

beenenondermode013.nl  biedt leuke maar  goede producten. Wij verkopen sokken, panty’s, kousen, slips shorts, t-Shirts en body’s van hoge kwaliteit. Onze producten van zijn smart, sexy en modisch voor zowel man als vrouw! Wij zorgen ervoor dat alle producten met de nodige zorg worden geselecteerd, ingekocht en verzonden. Op deze manier zijn we in staat om bij ieder product uit onze collectie een advies over de maat, pasvorm, materialen en andere bijzonderheden te geven. 

beenenondermode013.nl  biedt behalve de basis collecties van hoge kwaliteitsmerken bestaande uit keurig afgewerkte producten met een uitstekende pasvorm in de nieuwste modekleuren en modellen, ook de laatste mode items voor zowel man, vrouw als kind.

De ervaring van ons team is opgebouwd in het werken met deze producten in de winkel tegenwoordig genaamd Been- en ondermode 013 voorheen Jambelle Tilburg  daarvoor bekent onder ‘t kousenhuis

Het team van beenenondermode013.nl  staat iedere werkdag tussen 09.30 en 18.00 uur met plezier voor u klaar. Neem bij vragen, opmerkingen en/of klachten gerust contact met ons op via telefoonnummer 0031  135421124. Zo kunnen wij u zowel voor, tijdens, als na de aankoop de service bieden die u van ons verwacht.

beenenondermode013.nl  is de beste online been en onder mode-speciaalzaak voor  Nederland.           'Betrouwbaar, exclusief en steeds vernieuwend!'